Διαφημιστική καμπάνια της WWF

Η διαφημιστική καμπάνια της WWF για την σπάταλη του νερού στην Γαλλία.




Χαζεύοντας στο διαδίκτυο , έπεσα πάνω σ' αυτό :



"Mία εντυπωσιακή λάμψη έκανε την εμφάνισή της πάνω από τον ουρανό των ΗΠΑ την προηγούμενη Τετάρτη. Αμέσως παρατηρητές έσπευσαν να εξετάσουν περί τίνος επρόκειτο. Η ιστοσελίδα Space.com, τελικά έδωσε την απάντηση: ήταν απλά... ούρα.

Η εκπρόσωπος της ΝΑSA, Kylie Clem, ανέφερε σε συνέντευξη ότι αυτό το φωτεινό σημάδι στον ουρανό προήλθε από το διαστημικό λεωφορείο Discovery. Το διαστημικό σκάφος απελευθέρωσε μία ποσότητα νερού και ούρων στο διάστημα.

Υγρό βάρους 68 κιλών διασκορπίστηκε στα αστέρια. Η κ. Κlem τόνισε ότι αυτή η μέθοδος είναι σχετικά καινούρια και συνδέεται με την πρόσφατη αυστηροποίηση των όρων για τα απόβλητα.

Συνήθως όταν απελευθερώνονται απόβλητα σε υγρή μορφή στο διάστημα παγώνουν. Αμέσως μετά, ο ήλιος τα λιώνει και τα μετατρέπει σε ατμό. Τέλος τα στέλνει μακριά με τη μορφή αχτίδας, πλέον, όπως ακριβώς συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα.
Τουλάχιστον, οι αστροναύτες θα ανεβαίνουν ψυχολογικά, βλέποντας μπροστά τους μια αχτίδα φωτός πριν... προχωρήσουν στο σκοτεινό διάστημα."

  (Πηγή: Cnet news)





Eγινε κι αυτό : 
" Ένας 19χρονος Γάλλος αφού ήπιε ένα δύο ποτηράκια, ξάπλωσε κι αποκοιμήθηκε επάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές και όταν αργότερα πέρασε από πάνω του ένα ολόκληρο τραίνο μεγάλων ταχυτήτων [TGV], γλύτωσε χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά! Μάλιστα, ο νεαρός άνδρας, όχι μόνο δεν έπαθε τίποτα, αλλά ούτε καν ξύπνησε!
Αυτό βεβαιώνει εκπρόσωπος της αστυνομίας στην πόλη Βαν της βορειοδυτικής Γαλλίας όπου συνέβη το απίστευτο αυτό γεγονός.
Εν τέλει, ο νεαρός ξύπνησε μόνον όταν ο οδηγός του τραίνου -ημιλιπόθυμος από την τρομάρα του- τον πλησίασε κι άρχισε να τον σκουντά ώστε έτσι να δει αν είναι ζωντανός και τότε εκείνος -ενοχλημένος που του διέκοψαν τον ύπνο- απάντησε με μία απρεπή χειρονομία. " πηγή inews.gr
Είναι αυτό που λέμε : "αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα " 

Αξίζει να την δείτε ..

Μύρισε Φθινόπωρο