Βlogοπαίχνιδο Σελίδα 123 !!

Η καλή μου Άννα με προσκάλεσε στο γνωστό πιά blogοπαίχνιδο "Σελίδα 123" . Λοιπόν τι ζητά το παιχνίδι ?

  • Πάρε το βιβλίο που βρίσκεται πιο κοντά σου
  • Άνοιξε το βιβλίο στη σελίδα 123 (αν δεν έχει πιάσε ένα μεγαλύτερο )
  • Βρες την πέμπτη περίοδο της σελίδας ( αν θυμάσαι, από τελεία σε τελεία)
  • Ανάρτησε τις επόμενες τρεις περιόδους (6η, 7η και 8η)
  • Ζήτα από 5 άτομα να κάνουν το ίδιο

Για να δω τι κυκλοφορεί εδώ (εκτός από παιδικά παραμύθια και βιβλία μαγειρικής !!) ... Αχα ! Εύρηκα βιβλίο που να έχει σελίδα 123 !!!!!!!!!!!!!!! Είναι του Μάνου Βουράκη το "ΦΑΔΕΡ ΗΜΩΝ" . Ηδού λοιπόν οι περίοδοι :

"Μια άθλια ιστορία για έναν ηλίθιο παπαγάλο , έτσι ;" Κάρφωσε το βελούδινο βλέμμα του πάνω της και τέντωσε το δείκτη του δεξιού του χεριού."Μέχρι εδώ καλά;"

Θέλω όμως να σας μεταφέρω και την περίληψη του οπισθοφύλλου :

" Ο Θεός θεωρούσε τον Ιησου στιλιστικά ακατάλληλο για την Δευτέρα Παρουσία. Πιστεύει ότι για τα συγχρονα δεδομένα είναι ντεμοντέ , βαρετός και κά[ως αστοιχείωτος, γι'αυτό επιλέγει στη θέση του το μικρότερο γιό του , τον Τζες . Ένα μοντέρνο Θεάνθρωπο που έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα ως Σωτήρας - είναι πάνσοφος, πανάγαθος και πανσπαταλος.

Ο Θεός του δίνει εντολή να κατέβει στη Γη και να λύσει το επικοινωνιακό πρόβλημα τον ανθρώπων - να τους απαλλάξει δηλαδή από την ιδιωτική τηλεοραση και τις πιστωτικες καρτες . Ο Τζες μαζεύει δώδεκα εντυπωσιακές μαθήτριες κι αρχίζει να περιπλανιέται στην υφήλιο διδάσκοντας μεγάλες αλήθειες για την ψηφιακή ευσέβεια , το θρησκευτικό μανατζμεντ και το ντιζαιν εσωτερικών κοσμων, φιλοδοξώντας να ενταξει δυναμικά τη θρησκεία στο γήινο λαιφ σταιλ.

Με το σταυρό στο χέρι δεν κατεφέρνεις πλέον τίποτα αν ο σταυρος δεν είναι Cartier , διαδίδει παντού , χαρίζοντας απανωτά εγκεφαλικά στον Μεγαλοδύναμο , που βλέπει με τρόμο το δευτερότοκο γιο του να αναδεικνύεται σε απόλυο sex symbol ενός απελπιστικά ανώριμου πλανήτη ! "

Ουφ , το τελείωσα ! Είναι λίγο περίεργο αλλά μου άρεσε πολύ ! Και η πρόσκληση ταξιδεύει για Δενδρογαλή η Ηρωίς , maika , free , η χρυσόσκονη του ψαρρά , ιωάννα και για όποιον άλλον θέλει !

11 σημειώματα:

Ιωάννα είπε...

Πολύ καλό!!Έμεινα κανένα 10λεπτο με ανοιχτό το στόμα, το διάβαζα το ξαναδιάβαζα!!!Έψαξα στο Google για να μάθω περισσότερα και δεν βρήκα κανά αρνητικό σχολιασμό για αυτό το βιβλίο!!Θα πάρω να το διαβάσω και εγώ!!
Καλημέρα!!

Ιφιγένεια είπε...

Νομίζω θα περάεις πολύ καλά διαβάζοντας το !! είναι λίγο διαφορετικό !!

FREE είπε...

Σε ευχαριστω πολύ Ιφιγένεια για το blogπαίχνιδο!!!οταν μπαίνω στο blog Σου γεμιζουν τα αυτιά μου με ομορφα τραγούδια!!!όπως rue de soleil(το λάτρεψα)!!

rain είπε...

Εντυπωσιακό!!!!!! Πραγματικά θα'θελα να πέσει στα χέρια μου!!! Σε φιλώ..

Ιφιγένεια είπε...

Αχιλλέα μου σε ευχαριστω πολυ ! Μάρεσει πολύ αυτο το κομμάτι !

Ιφιγένεια είπε...

Βροχούλα μου Ψάξε να το βρεις , έχει πλάκα !!

Alkmini είπε...

ιφιγενεια ηρθα απο δω να αφησω το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μου.
καλη σου μερα γλυκεια μου.

Ιφιγένεια είπε...

Καλημέρα Αλικάκη !

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα (μετά από ένα τρελό Σ-Κ)!

Ευχαριστώ για την πρόσκληση, ήταν το μόνο σχεδόν πράγμα που πρόλαβα να κάνω το Σ-Κ, στον υπολογιστή, και είχε πολύ πλάκα...

Είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να ακούσω τις ωραίες μουσικές σου.

Φιλιά από την ηλιόλουστη Αθήνα!

Ra Ma είπε...

Το βιβλίο είναι απλά εξωφρενικό! Τρελό γέλιο! Είναι από αυτά που ξεκινάς να διαβάζεις και μένεις συνέχεια με ένα στραβό χαμόγελο! Από εμένα ξέρω ότι το αγόρασαν μετά ακόμα δύο.
Διάβαζα μια συνεύντευξη στη LIFO που έλεγε ο ίδιος, ότι ούτε και αυτός περίμενε τέτοια επιτυχία αφού δεν διαφημίστηκε το βιβλίο. Τελικά το μυστικό ήταν η διάδοσή του από στόμα σε στόμα.
Τέλειωσε κάπως απότομα δεν νομίζεις?

Καλό μεσημέρι!

run Stella, run είπε...

τι καλο!!

θα απαντησω συντομα!